SmugSmug verkrieg Flickr

Van Wikinuujs
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Veurblaad - Lètste verangeringe, Willekäörige pazjena, Veur pagina's in, Alle artikele - De Kaffee, Zandjbak, Hölp, Spellingshölp - Nuujseuverzich


Dit artikel sjteit gesjreve in 't AGL
Flickr (logo)

26 april 2018 - As óngerdeil van de unie tösje Yahoo en Verizon, is d'n digitale fotoalbumservice Flickr verkoch aan 't concurrerend bedrief SmugSmug, woebie de details van de verkoup geheimelik zeen gehawwe.

Flickr waor opgerich in 2004, en gruijde oet tot 'n veurbeildsite kwa digitaal fotografie. E jaor later koch Yahoo 't bedrief veur 25 miljoen dollar en óntworp verangeringe in de site óm mier gebroekers aan te trèkke door 1 TB aan opsjlaag aan te beje. Maar 't bedrief had väöl concurrentie: Amazon, Apple en Google veurde hunne online foto-opsjlaag in same mit bewèrkingsdeenste, en in 't geval van Google, zelfs ónbegrensde opsjlaag.

SmugSmug is 'n digitale foto-opslaagbedrief gezeteld in de Silicon Valley, opgerich in 2002. De CEO is Don MacAskill dae nuuj laeve wil inblaoze in Flickr, de website die zien bedrief koch en de strategie die hae wil gebroeke zal 't tegemootkómme aan de wunsje van de klante en de wèrknaemers zeen.


Brónne[bewirk | brón bewèrke]Dit artikel besleit aad nuujs.